Sucevenii vor putea recicla gratuit deșeurile electrice și electronice. Începând din această săptămână ECOarena își extinde serviciile din zona de Est a țării devenind activă și în județul Suceava.

Instituțiile și locuitorii din județul Suceava sunt încurajați să sune la numărul de telefon 0764.399.399 (număr valabil pentru zona de Est: Iași, Botoșani, Suceava și Vaslui) pentru a preda aparatele casnice vechi, stricate sau scoase din uz.

De ce să reciclăm

Aparatele stricate (mașina de spălat, frigiderul, aragazul, tv-ul, computerul, etc), becurile, bateriile de orice fel nu se descompun de la sine. Dacă le păstrăm în casă, vor strânge praf provocându-ne alergii și alte boli ale căilor respiratorii. Lăsate în curte sau abandonate în natură, vor polua solul, respectiv apa și culturile noastre. Cel mai bun mod de a ne debarasa de aceste deșeuri poluante este să le predăm unui serviciu autorizat de colectare cum este ECOarena, care le va duce apoi la un reciclator, de asemenea autorizat.

De ce să reciclăm prin ECOarena

ECOarena oferă servicii gratuite de colectare a deșeurilor de tip electric și electronic de mai bine de 10 ani, participând în proiecte naționale ca Patrula de Reciclare și dezvoltând numeroase campanii de colectare gratuită în parteneriat cu Garda de Mediu, Autoritatea Pentru Mediu, primării, universități, etc.

La nivelul județelor în care activează, ECOarena este prezentă și în școli și grădinițe unde îi învață pe cei mici care sunt obiceiurile sănătoase de reciclare și cum putem contribiu, cu mic cu mare, la un mediu curat.

Cum predăm deșeurile către ECOarena

Atât persoanele fizice cât și cele juridice (firme și instituții) pot apela ECOarena la numărul de telefon 0764.399.399, număr valabil pentru zona de Est: Iași, Botoșani, Suceava și Vaslui. Operatorii ECOarena vor programa ridicarea deșeurilor în cel mai scurt timp. Rețineți! Preluarea se face GRATUIT de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție pentru orice fel de deșeu electric.