EDUCAȚIE

Un mediu curat începe cu tine


ECOARENA

Un mediu curat începe cu tine

Ne dorim ca în arena noastră eco să aducem împreună cât mai mulți oameni preocupați de protecția mediului și a sănătații comunităților în care ne desfășurăm activitatea!
Trebuie să ne unim forțele, cunoașterea și resursele pentru a stimula colectarea selectivă, curățenia și grija față de mediu!
Trebuie să ne unim forțele, cunoașterea și resursele pentru a stimula colectarea selectivă, curățenia și grija față de mediu!
Credem că vremea lui “să se facă!” a trecut și e momentul “să facem!”
Colaborăm cu grădinițe, școli, licee, universități, centre culturale, Palatul Copiilor, Micii reporteri de la ziarul BUZZ, Inspectoratele școlare județene și alte organizații preocupate de grija față de mediu.
Susținem cu tărie faptul că educația de mediu este o necesitate pentru fiecare dintre noi, orice gest responsabil, oricât de mic, poate aduce o schimbare benefică în viața noastră.
Promovăm colectarea selectivă a deșeurilor electrice și electronice și susținem activități de promovare a responsabilității față de mediu:
  • Suntem de 9 ani membri în Patrula de Reciclare – cea mai activă mișcare ecologistă de tineret din România
  • Realizăm lecții deschise pe teme de colectare selectivă și protecția mediu în școlile, liceele și grădinițele din județele Moldovei.
  • Organizăm periodic lecții deschise la Centrul de Colectare din Iași pentru studenții universităților noastre, pentru elevii școlilor și liceelor, în parteneriat cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu și ai Agenției locale pentru Protecția Mediului
Participăm la târguri, conferințe și programe de educație alături de ONG-uri, Inspectoratele Școlare și asociații.
Creăm proiecte de voluntariat și responsabilitate corporativă (CSR) alături de partenerii noștri din companii și firme