• #Iași #Movileni Zilele Curățeniei – campanie de ecologizare și colectare deșeuri provenite din aparatele electrocasnice și electronice vechi sau stricate, nefolositoare. În ultima săptămâna a fiecărei luni, vino cu aparatul tău vechi sau stricat la punctul provizoriu de colectare de la Primărie și noi te vom recompensa cu un bon valoric, astfel: * Pentru frigider, mașină de spălat – 20 lei; * Pentru televizor, aragaz, boiler, centrală termică – 10 lei. Curățenia înseamnă sănătate! Program 8:00-15:00.

Locuitorii din comunele Ciurea și Movileni, județul Iași sunt invitați să se debaraseze de toate deșeurile de tip electric și electronic pe care le au în casă sau la sediul firmei ori instituției. ECOarena oferă serviciul de colectare a deșeurilor în ultima săptămână a fiecărei luni din an.

Preluarea deșeurilor se face în mod absolut GRATUIT, fără vreun cost din partea persoanelor care predau aceste aparate vechi sau stricate la reciclat. Să ne debarasăm de ele este mai mult decât o obligație pe care o avem față de tot ceea ce reprezintă mediul înconjurător. Este un mod singur prin care ne putem asigura că apa pe care o bem nu este poluată, iar aerul pe care îl respirăm atât în casă cât și afară nu este unul toxic.

Aparatele vechi sau stricate se pot aduce la punctul de colectare provizoriu, de la sediul Primăriei. Pe această cale ECOarena le mulțumește primăriilor din cele două comune, pentru inițiativă și implicare în acest proiect.

Pentru o parte dintre aceste aparate, ECOarena oferă bonuri valorice după cum urmează:

  • Pentru frigider, mașină de spălat – 20 lei;
  • Pentru televizor, aragaz, boiler, centrală termică – 10 lei.

Baterie cu baterie și aparat vechi cu aparat vechi, contribuim la curățenia Pământului pe care îl lăsăm urmașilor noștri!