• #Timiș #Deta #Opatița Curățenia înseamnă sănătate! Vineri, 6 august 2021, între orele 10:00 și 15:00, se ridică GRATUIT aparatele electrice și electrocasnice vechi, stricate și nefolositoare de la locuitorii din Deta și Opatița. Dacă ai deșeuri electrice mari și grele, ECOarena, împreună cu Primăria orașului Deta îți pun la dispoziție serviciul de preluare a DEEE-urilor voluminoase direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție. Pentru ridicare de la domiciliu, informații și programări, sună zilnic între 09:00 și 17:00 la numărul de telefon 0751 302 120.

În ziua de vineri, 6 august 2021, echipa ECOarena va fi prezentă în localitățile Deta și Opatița din județul Timiș pentru a-i ajuta pe localnici să se debarasaeze, în mod absolut gratuit de aparatele electrice și electrocasnice vechi și stricate. Acțiunea va avea loc între orele 10.00 și 15.00. Locuitorii, firmele sau instituțiile care au astfel de aparate vechi și nefolositoare, pot suna ECOarena la numărul de telefon 0751 302 120, zilnic între orele 09.00 și 17.00. Firmele și instituțiile care au aparatură de casat vor primi documentația necesară.

Invităm și alte intituții publice să ne contacteze pentru a stabili astfel de acțiuni pe raza localităților lor. Preluarea tuturor acestor aparate vechi și stricate este gratuită atât pentru cetățeni, cât și pentru firme și instituții.

Să scăpăm mediul înconjurător de obiectele care îl polueaz, nu este o corvoadă, ci un serviciu pe care ni-l facem nouă și urmașilor noștri. Prin eliminarea lor, curățăm toate componentele de mediu, aerul, solul și apa.