Partenerul nostru, Asociația Română pentru Reciclare – RoRec a publicat un mini raport de activitate pe anul 2020. Conform datelor pblicate, în anul 2020 s-au înregistrat peste 41.000 de comenzi în platforma CRM națională dintre care aproape 30.000 de comenzi operate de echipa call center-ului TelVerde RoRec. Astfel, aproximativ 16 milioane de kilograme de deșeuri electrice (DEEE) au fost colectate. Un fapt important este că că peste 30% din comenzi s-au realizat prin recomandări: cetățeni responsabili mulțumiți de servici, care au recomandat și altor oameni care au nevoie de servicii de calitate, de seriozitate și de operativitate.

Aflați mai multe detalii despre raport pe siteul www.rorec.ro, partenerul nostru.

Toți acești indicatori de performanță și toate rezultatele acestei campanii – în condițiile în care pandemia este din ce în ce mai aproape de ușa fiecăruia dintre noi, iar echipajele noastre au fost zilnic pe teren – ne confirmă că sunt  binevenite aceste activări ale comunităților, că oamenii au nevoie de aceste servicii, că efortul pe care l-am depus în timp este răsplătit prin creșterea nivelului de educație și de informare pe teme de reciclare a DEEE. Ar fi bine să învățăm ceva din asta!

Andreea Idriceanu Calev – communication manager Asociația RoRec

ECOarena este partenerul Asociației Române pentru Reciclare – RoRec operând în județele Iași, Vaslui și Botoșani. Cetățenii din aceste județe care au deșeuri electrice pot apela cu încredere la Servicul Local de Colectare sunând la 0764.399.399 sau completând formularul de contact pe site. Să păstrăm natura curată este acum foarte simplu, cu un singur apel poți face o cerere pentru ridicarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă.

ECOarena susține proiectul Patrula de Reciclare și colaborează activ cu echipele Patrulei din județele Iași, Botoșani și Vaslui.