În cadrul Programului Național ”Școala Altfel” reprezentanții ECOarena au fost prezenți la Școala Gimnazială „TITU MAIORESCU” Iași pentru desfășurarea activităților privind Educația de Mediu.

Sub îndrumarea dnei. Profesor Liliana Avarvarei elevii clasei a V-a au realizat atelierul de reciclare al deșeurilor electrice, în care ECOarena a povestit despre structura, componentele periculoase și efectele asupra mediului și a sănătății umane ale acestora. Aceștia au primit și urne pentru colectarea bateriilor uzate, perfecte pentru biroul lor.

Despre reciclare și importanța acesteia se vorbește în aceste zile atât de mult, încât nu este nevoie să repetăm cât de mult afectează natura, calitatea vieții, viitorul nostru. Așa că reducerea, reciclarea, reutilizarea se impun ca piatră de temelie pentru un viitor decent. Iar aceste procese devin, fără îndoială, educație pură, de transmis de către noi, adulții, așa încât să devină stil de viață pentru copii.

Solicită o activitate de mediu sau predă în mod responsabil deșeurile electrice și electronice accesând: https://ecoarena.ro/educatie-de-mediu-new/ sau apelând la numărul 0764.399.399.