60 de Câștigători anunțați în urma Campaniei  „ElectroReciclare pentru un Mediu mai Curat”din Iași

După săptămâni de eforturi concentrate și mobilizare a comunității, suntem încântați să anunțăm succesul campaniei noastre de colectare a deșeurilor electrice din Iași și extragerea a 60 de câștigători norocoși în cadrul unei tombole speciale.

În cadrul acestei campanii, am reușit să colectăm și să reciclăm o cantitate impresionantă de deșeuri electrice și electronice, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unei abordări sustenabile a gestionării deșeurilor. Prin implicarea activă a comunității și a partenerilor noștri dedicați, am reușit să depășim cu mult obiectivele inițiale și să transformăm această campanie într-un succes remarcabil. Organizatori: Primăria Municipiului Iași, Asociația CASUS, ECOarena, SC Salubris SA cu sprijinul OIREP Eco Positive, cărora li s-au alăturat partenerii: Garda de Mediu Iași, Agenția pentru Protecția Mediului Iași,Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, Opera Națională Română Iași, Ateneul Național din Iași, Palatul Copiilor Iași, Fabrica de Print și Radio ERCIS.FM

În plus față de impactul pozitiv asupra mediului, suntem încântați să anunțăm că am organizat o tombolă specială pentru toți participanții la campanie, oferind 60 de premii fantastice oferite de partenerii noștri generoși OIREP EcoPositive, Opera Națională Română Iași, Ateneul Național din Iași și Radio ERCIS.FM

Câștigătorii au fost extrași în mod aleatoriu și vor fi contactați în curând pentru a-și primi premiile.

Prin această campanie, am demonstrat încă o dată puterea colaborării și a acțiunilor concrete în promovarea protecției mediului și a unui mod de viață mai sustenabil. Ne simțim recunoscători pentru angajamentul și sprijinul comunității noastre și suntem încântați să continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai verde și mai luminos pentru toți.Pentru mai multe informații despre rezultatele campaniei noastre și următoarele noastre inițiative, vă rugăm să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook ECOarena și să vizitați website-ul nostru www.ecoarena.ro.

Descarca Lista Castigatori

Înființată în anul 2015, Asociația CASUS promovează practici sustenabile și încurajează comunitățile să adopte politici și comportamente responsabile față de mediu. Își definește misiunea în jurul protejării și conservării mediului înconjurător, adesea concentrându-se pe probleme specifice precum conservarea biodiversității, reducerea poluării sau combaterea schimbărilor climatice. Organizează campanii pentru a atrage atenția asupra problemelor de mediu și desfășoară acțiuni directe în comunități. Prin educație și conștientizare își propune să educe și să crească conștientizarea publicului cu privire la problemele de mediu și la soluțiile posibile. Oferă programe educaționale în unitățile de învățământ, organizează evenimente de informare și realizează materiale cu tematică de mediu.

Asociația CASUS lucrează în colaborare cu alte ONG-uri, sectorul privat și public pentru a aborda problemele de mediu într-un mod holistic și eficient.