Primăria Municipiului Timișoara în colaborare cu EcoArena, pune la dispozitia cetățenilor Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice. Începând din toamna acestui an, asigurăm colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul lor în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Toți timișorenii, atât persoane fizice cât și persoane juridice, care au echipamente electrice grele, voluminoase, pot accesa serviciul GRATUIT de colectare, online, pe www.ecoarena.ro, sau  apelând numărul de telefon 0751.302. 120 de luni până vineri, între orele 09.00-17.00.

Comenzile venite vor fi preluate de operatorul autorizat de colectare EcoArena, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliul dumneavoastră sau de la birou! În maxim două zile lucrătoare de la plasarea comenzii, echipa de colectare va veni și va ridica deșeurile.

În ultimele 5 luni am desfășurat 23 de campanii  de informare, conștientizare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice organizate în localități precum: Mânăștiur, Margina, Ortișoara, Jimbolia, Cenad, Teremia Mare, Pădureni, Sân Mihaiu Roman, Peciu Nou, Sag, CIacova, Deta, Denta, Banloc, Livezile, Masloc, Gottlob, Sânnicolau Mare, Pischia, GIarmata, Ghiroda, Dumbrăvița, Giroc, Sanandrei, Jebel. Cantitate de deșeuri colectate în urma acestor campanii de mediu este de 42.200 kg.

Timișorenii dau în continuare dovadă de atitudine eco-responsabilă și dovadă stau cele peste 1000 de comenzi  de ridicare pentru  deseurile de echipamente electrice si electronice înregistrate în această perioadă doar pe raza Municipiul Timișoara, cu o cantitate colectata de aproape 80.000 kg

Răspunde pozitiv mesajului de colectare selectivă și de reciclare a aparatelor electrice vechi sau uzate! Contribuie astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Și la curățenia comunității noastre.

Echipa Ecoarena

Telefon mobil: 0751.302.120

Email: timisoara@ecoarena.ro