Campania ”Curățenia Timișoarei începe de acasă” pentru preluarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice s-a încheiat, iar în data de 24 noiembrie și-a ales cei 30 de câștigători, printr-o tragere la sorți ce a avut loc online, pe pagina de Facebook a ECOarena.

Timișorenii care au răspuns apelului lansat de Primăria Timișoara în parteneriat cu ECOarena nu au fost deloc puțini. În cele 10 zile de campanie locuitorii Municipiului Timișoara au trimis la reciclat peste 21.000 de kg de deșeuri electrice și electronice care ocupau spațiu în birouri, locuințe sau în curțile caselor. Toate aparetele vechi, uzate sau defecte care au fost colectate de ECOarena vor ajunge la centrele de reciclare autorizate, pentru a ne asigura astfel că mediul în care trăim este unul mai curat și mai sănătos.

Continuăm colectarea DEEE-urile din Timișoara

Chiar dacă am încheiat campania, echipa noastră continuă să răspundă apelurilor timișorenilor care doresc să se debaraseze de echipamentele electrice și electronice defecte sau depășite tehnologic.

ECOarena preia comenzi atât de la persoanele juridice cât și de la persoanele fizice. Oriunde locuiți sau lucrați, dacă aveți aparate care ”strâng praf”, ne puteți contacta la numărul de telefon 0751.302.120, între orele 09.00-17.00. Un coleg vă va face o programare iar echipa din teren va sosi în ziua și ora stabilită de comun acord cu dvs pentru a ridica, în mod gratuit, deșeurile electrice și electronice.

Fiecare gest și apel al nostru, al tuturor, prin care ne debarasăm în mod corect de orice deșeu, este un gest de iubire și apreciere pentru natură și pentru comunitatea în care trăim.