Mulțumim TVR Iași pentru reportajul despre campania cu PREMII privind colectarea deșeurilor electrice, gratuit de la domiciliu, cu un simplu telefon la 0764.399.399. După cum bine ați punctat, este timpul pentru curățenia de toamnă, iar mâine vă invităm la tragerea la sorți pentru a afla câștigătorii, cetățenii care au ales să fie cu respect față de mediul înconjurător.

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice a fost un bun prilej pentru a lansa o campanie de colectare cu premii pentru cei mai responsabili 30 de cetățeni din Iași. TVR Iași a fost unul dintre promotorii alături de care ECOarena a pornit o amplă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice.

Reportajul despre această inițiativă a avut loc la Centrul Permanent de Colectare DEEE al ECOarena, din strada Pompei nr 3. Aici, Directorul General al ECOarena, dna ing. Simona Ghiga a povestit despre misiunea echipei sale, despre concursul care se desfășoară în cadrul campaniei de colectare și despre modalitățile de debarasare a deșeurilor electrice și electronice.

Împreună putem ajuta natura să respire!

Campania a început în data de 21 septembrie și se va încheia în data de 13 octombrie 2021. Tragerea la sorți a celor 30 de premii va avea loc pe 14 octombrie 2021, la ora 12.00, la Centrul Permanent de Colectare DEEE din Iași.

Cetățenii care doresc să se debaraseze de astfel de echipamente vechi și voluminoase (mașină de spălat, aragaz, frigider, televizor, etc.), dar și de cantități mai mari de echipamente stricate dar de mici dimensiuni (prajitor de pâine, filtru cafea, plită electrică, etc.) pot face o programare pentru preluarea lor în mod GRATUIT de la domiciliu. Programările se fac la numărul de telefon 0764.399.399.

Mulțumim TVR Iași pentru reportaj și pentru atenția acordată mediului înconjurător și protecției acestuia! Participanților la campanie le dorim mult succes la tragerea la sorți, iar pe cei care nu au apucat să predea aparatele vechi și defecte îi așteptăm să ne contacteze telefonic în orice zi de luni până sâmbătă.