Ne bucurăm atunci când instituțiile de învățământ aleg ECOarena pentru organizarea stagiilor de pregătire practică a elevilor.

Astfel, am fost prezenți în data de 05 aprilie 2022 la activitatea desfășurată în cadrul  Liceului Tehnologic „Petru Poni” Iași pentru elevii claselor a X a A , a XI a B și a XII a B sub îndrumarea doamnelor prof. Burlica Lăcrămioara, prof. Ersilia Cosbuc și a prof. Ungureanu-Comanita Elena-Diana.

Cu această ocazie, participanții au primit informații valoroase cu privire la activitățile principale desfășurate la centrul nostru de colectare, despre componentele ce alcătuiesc deșeurile de echipamente electrice și electronice, sectorul de proveniență a acestora și alte detalii ce întrunesc descrierea unui deșeu electric.

În cele din urmă, elevii au fost invitații Centrului de Colectare DEEE pentru a continua zilele de practică, iar în data de 6 aprilie au fost prezenți într-un număr mare pentru a vedea cum se desfășoară o zi la Centrul EcoArena, arătându-le fizic și scriptic traseul parcurs de către un deșeu în momentul în care este adus în depozit. Astfel, au afla care sunt obligațiile unui colector de DEEE-uri și care sunt Instituțiile de Mediu ce avizează și sancționeză curatețea activităților.

Mulțumim pentru ascultare, participare și le urăm succes tinerilor liceeni!

Solicită și tu programarea unei activități cu tematică de mediu alături de EcoARENA!