Încheiem săptămâna cu veselie și entuziasm, repezentanții Ecoarena fiind prezenți astăzi la copii din cadrul Grădiniței Miroslava. Copiii au aflat despre substanțele toxice, despre materiile prime valoroase care se pot recupera din deșeurile electrice iar prin jocurile de asociere inițiate au reținut mai ușor despre separarea și clasificarea diferitelor tipuri de DEEE-uri precum: echipamente de mici și mari dimensiuni, echipamente periculoase și nepericuloase, ect. Lecțiile de mediu ajută la dezvoltarea unei culturi a reciclării care este fundamentală pentru echilibrul mediului înconjurător.

În același timp, micii ecologiști în devenire au adus de acasă bateriile uzate pentru a le preda în recipientul pus la dispoziție de ECOarena în Grădiniță. În tot acest proces s-au implicat și părinții, prietenii celor mici, iar mesajul și informațiile s-au răspândit în comunitate.

 

Solicită o activitate de mediu sau predă în mod responsabil deșeurile electrice și electronice accesând: https://ecoarena.ro/educatie-de-mediu-new/ sau apelând la numărul 0764.399.399.