Alături de studenții de la Facultatea de Horticultură USV Iași, anul I și anul III, viitori Ingineri de Mediu și Liga Studentilor Agronomi si Veterinari Iasi implementăm bune practici în comunitatea Ieșeană printr-o campanie de informare și conștientizare în ceea ce privește colectarea deșeurilor electrice și electronice.

Acțiune dedicată zilei Mediului 5 Iunie

Suntem familiarizați cu studenții specializării Ingineria Mediului de la Facultatea de Horticultură deoarece primim în fiecare an susținerea acestora. De asemenea, cunoaștem situația locurilor de muncă iar ideea realizării actelor de voluntariat vin în ajutorul lor oferindu-le un avans în CV.

Chiar noi putem specifica faptul că în cadrul companiei noastre sunt angajate ca și Inginer Ecolog două studente din cadrul acestei specializări, fiind selectate după cuantumul de participare în activitățile realizate de EcoArena.

Dorim să fim alături de studenții zilelor noastre oferindu-le oportunitatea afirmării profesionale, a deschiderii de noi orizonturi și a posibilități de participare la acțiunile noastre de voluntariat.

România are nevoie de ingineri de mediu!