🎉

Campania ,,Pauza mare pentru reciclare’’ de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) care se adresează unităților de învățământ continuă și la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Iași.

🌳

Alături de ECOarena, juniorii au aflat ce înseamnă colectarea selectivă și despre rolul pe care fiecare dintre noi îl avem în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător.

Cu scopul de a le trezi curiozitatea aceștia au primit misiunea de a colecta bateriile uzate în urnele oferite de către echipa ECOarena și de a le aduce la punctul de colectare de la Grădiniță.

Împreună am ajuns la concluzia că reciclarea poate reduce semnificativ poluarea mediului înconjurător, în toate formele acestuia: aer, apă sau pământ, poluate îndelung prin arderea deșeurilor.

La finalul întâlnirii micuții au promis că vor contribui la o bună stare a planetei prin reciclarea în mod responsabil a tuturor categoriilor de deșeuri.

 

Solicită o activitate de mediu sau predă în mod responsabil deșeurile electrice și electronice accesând: https://ecoarena.ro/educatie-de-mediu-new/ sau apelând la numărul 0764.399.399.