Pornind de la premisa că educația de mediu trebuie să devină o normalitate, ne dorim să formăm un astfel de comportament civic încă de la grădiniță punând astfel bazele unei atitudini de responsabilitate față de mediul înconjurător și sănătatea noastră.

Astfel în cadrul programului ,,Săptămâna Verde”, copii de la Gradinița ,,Mama Filomena” Iași au primit cu multă bucurie echipa ECOarena care a povestit despre importanța fiecărui element ce alcătuiește natura și despre cum pot recicla deșeurile de echipamente electrice și electronice.

Fiecare copil a primit misiunea de a colecta în miniurna primită de la Ecoarena bateriile nefolositoare sau uzate, iar când acestea vor fi pline le pot aduce la ”colțul reciclării„ format împreună la grădiniță. Mulțumim reprezentanților grădiniței pentru invitație și inițiativă!

 

Solicită o activitate de mediu sau predă în mod responsabil deșeurile electrice și electronice accesând: https://ecoarena.ro/educatie-de-mediu-new/ sau apelând la numărul 0764.399.399.