Colectare deșeuri electrice în #Timiș. Sunați pentru colectarea deșeurilor electrice la telefon 0751.302.120 (Zona Vest: Arad, Bihor, Caraș-Severin, Timiș). Autoritățile locale interesate ne pot contacta pentru organizarea de acțiuni punctuale sau implementarea de programe permanente de preluare a deșeurilor electrice de la cetățeni sau companii, caz în care se întocmește documentația necesară.

Pentru județele #Botoșani, #Iași, #Vaslui sau #Suceava verificați programul de acțiuni sau sunați pentru informații la telefon 0764.399.399 (Zona Est). Pentru mai multe detalii vă rugăm să intrați pe site sau pe pagina noastră de Facebook.

Doar împreună putem combate poluarea!

EcoArena și-a extins activitatea și în zona de Vest a țării în județele Arad, Timiș, Bihor, Caraș-Severin.

Deoarece acțiunile întreprinse până acum au fost un real succes, ECOarena invită toate autoritățile locale interesate de tot ce înseamnă poluare și protecția mediului înconjurător, la discuții și stabilirea unor acțiuni de colectare punctuale sau la implementarea unor programe permanente pentru preluarea deșeurilor electrice și electronice de la firme, instituții sau cetățeni.

Pentru toate aceste acțiuni se va întocmi documentația necesară astfel încât persoanele juridice să se poată debarasa în mod legal de toate echipamentele electrice și electronice vechi sau stricate ce așteaptă oportunitatea să fie casate.

Primăriile și instituțiile publice, din zona de Vest, care doresc să încheie un protocol de colaborare sunt invitate să ia legătura cu echipa ECOarena la numărul de telefon 0751.302.120.

Pentru zona de Est (Botoșani, Iași, Vaslui, Suceava) numărul de telefon rămâne neschimbat, astfel că vă rugăm să ne contactați la numărul 0764.399.399.