Începând din această lună ECOarena va fi o prezență constantă în județele din vestul țării. Anii de experiență ai ECOarena în domeniul colectării, educării, informării, conștientizării reciclării deșeurilor de echipamente electrice și electronice cât și implicarea în proiectul național Patrula de Reciclare, au contribuit semnificativ la acumularea de cunoștințe vizavi de nevoile instituțiilor și persoanelor fizice.

ECOarena și-a desfășurat până anul acesta activitatea în zona de Est a țării și doar în ocazii speciale în restul țării, prin colaborări cu alte firme din domeniu.

De ce ECOarena în Vestul României?

Vestul României, mai precis județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Timiș sunt locuri dragi echipei noastre și locuri unde ECOarena a fost mereu primită cu brațele deschise. Întrucât în ultima perioadă am primit solicitări de preluare de aparate stricate din aceste județe, s-a identificat nevoia zonei de a beneficia de o firmă colectoare de deșeuri de echipamente electrice și electronice care poate răspunde promt numărului mare de comenzi.

Zona de Vest este recunoscută pentru clădirile ei superbe, care au fost restaurate cu eforturi uriașe în ultimul deceniu. Obiectivul ECOarena este să debaraseze aceste clădiri de greutatea aparatelor vechi și stricate care stau înghesuite în cotloanele lor sau prin curți, stricând aspectul exterior și în același timp poluând solul și aerul pe care îl respirăm.

Cum scap de aspiratorul stricat?

Atât persoanele fizice cât și persoanele juridice care au în casă sau la sediul firmei aparatură stricată, sunt invitate să ne contacteze la numărul de telefon 0751.302.120, pe mail office@ecoarena.ro sau să plaseze o comandă online direct pe site-ul ECOarena. Operatorii noștri vă vor ajuta cu programarea preluării la o dată și oră la care cineva se află în locație.